.

.

رویداد  ایده شو با شرکت جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه و با همکاری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی، امروز (24 اردیبهشت)در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه علی‌اکبر اختری در گفت و گویی با اشاره به ضعیف بودن ارتباط بین صنعت و دانشگاه، اظهار کرد: تاکیدات مقام معظم رهبری به مقوله تبدیل علم به ثروت گواه این مدعاست که در این حوزه ضعف داشته‌ایم.

وی بر اهمیت تبدیل علم به ثروت تاکید کرد و افزود: با نگاهی به پیشینیه کشورهای توسعه یافته می توان ادعا کرد که آنچه امروز عامل برتری یک کشور بر دیگری است، شاخص علم بوده و لذا با تبدیل علم به ثروت می توان در دنیا حرف برای گفتن داشت.

اختری ادامه داد: برای پررنگ‌تر کردن ارتباط دانشگاه و صنعت در وهله اول باید دانشگاه‌ها تغییر اولویت را در برنامه خود گنجانده و آنقدر که به مقاله بها می دهند، به کار عملی هم توجه داشته باشند.

اختری تاکید کرد: صنعت هم باید به بخش‌های دانشگاهی اعتماد کنند، چرا که دانشگاه‌ها این ظرفیت را دارند که بسیاری از مشکلات صنعت را برطرف کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با اشاره به اعلام آمادگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای حل مشکلات استان و حتی استان‌های همجوار در همه حوزه‌ها با بهره‌گیری از توان دانشجویان و افزود: اگر بخش های مختلف استان مشکلات خود را مطرح کنند، دانشگاه برای حل آنها راهکار ارائه خواهد کرد ، کما اینکه تاکنون نیز مواردی از این دست و حل مشکلات توسط دانشگاه صنعتی کرمانشاه را در استان و حتی دیگر استان‌ها شاهد بوده‌ایم.

اختری ادامه داد: در حال حاضر نزدیک به 15 طرح در دانشگاه صنعتی برای حل مشکلات استان کرمانشاه و دیگر استان‌ها در دست اجرا است که هرچند این طرح‌ها کلان نیست، اما گام خوبی برای ورود به این حوزه به شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه با بیان اینکه دانشگاه صنعتی کرمانشاه نزدیک به 1850 دانشجو دارد، افزود: در حال حاضر دانشگاه صنعتی کرمانشاه 48 عضو هیئت علمی دارد که امکان جذب تا 60 و یا 65 نفر را هم دارد که به دلیل محدودیت منابع توان جذب نداریم.

اختری در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حال حاضر 10 رشته کارشناسی و هفت رشته کارشناسی ارشد دارد، افزود: توسعه تحصیلات تکمیلی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترا را در برنامه آتی دانشگاه داریم.

وی که در حاشیه برگزاری مسابقه "ایده شو" این سخنان را مطرح می کرد، اظهار کرد: مسابقات ایده‌شو صرف‌نظر از اینکه شور و نشاط را در دانشجوها ایجاد می کند، مدلی است که در تمام دنیا اتفاق می‌افتند و با توجه به اینکه دانشجوها از توده جامعه می‌آیند  و دردهای این قشر را نیز می‌فهمند لذا می‌توانند نقش مهمی را در حل مشکلات جامعه ایفا کنند و توجه به آنها می تواند در حل مشکلات اثرگذار باشد.

اختری افزود: ممکن است دانشجوها ایده‌هایی داشته باشند که بدلیل در اختیار نداشتن ابزار نتوانند آن ایده‌ها را شکوفا کنند و برگزاری این نوع از مسابقات فرصتی را فراهم خواهد کرد تا این ایده‌ها در معرض ثبت قرار گرفته و در نهایت با مطرح شدن در پارک علم و فناوری ممکن است مشتریانی برای این ایده‌ها پیدا شود و آن فرد بتواند از این طریق شاهد تجاری شدن ایده خود بوده و از مزایای آن بهره‌مند شود.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه ایده را حلقه اول زنجیره کشف و اختراع برشمرد و افزود: پس از ایده پردازی، تبدیل ایده به مدل آزمایشگاهی و مدل کارگاهی و پس از آن پیدا کردن یک مشتری برای برای رسیدن به تولید انبوه در داخل و خارج از مراحل تبدیل علم به ثروت است.

سید مهدی میرمعینی مدیر مرکز رشد ICT  پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در حاشیه برگزاری این مسابقه اظهار داشت هدف از برگزاری اینگونه مسابقات را ایجاد ارتباط بیشتر بین دانشگاه و صنعت عنوان و ابراز امیدواری کرد: این نوع مسابقات بتواند جهت تجاری سازی ایده‌ها مثمرثمر باشد.

میرمعینی افزود: تبدیل ایده و علم به ثروت، کاربردی کردن علم، افزایش بهره‌وری و راندمان و... از مزایای برگزاری چنین مسابقاتی خواهد بود.

وی اظهار کرد: دانشجویان در قالب این مسابقه باید طرح و ایده خود را در سه دقیقه معرفی کرده و در مورد بازار هدف، مزیت‌های رقابتی، شیوه عرضه و... آن صحبت کنند.

میرمعینی با بیان اینکه در مرحله اول پذیرش حدود 55 طرح ثبت شده برای شرکت در این مسابقه داشتیم، افزود: پس از پایش‌های اولیه در مجموع 30 طرح به مسابقه امروز راه‌ پیدا کرد و از این تعداد سه طرح برگزیده شدند.

میرمعینی اشاره ای هم به جوایز طرح های برتر داشت و افزود: به نفر اول یک میلیون تومان، نفر دوم 600 هزار تومان و نفر سوم 300 هزار تومان جایزه نقدی تعلق می گیرد. همچنین این طرح ها در اولویت پذیرش در پارک علم و فناوری قرار خواهند گرفت.

میرمعینی افزود: این اولین مسابقه‌ای است که با همکاری دانشگاه صنعتی و پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی برگزار شده است.

مسابقه ایده شو با شرکت جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی و با همکاری پارک علم و فناوری کرمانشاه امروز (24 اردیبهشت)در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

خوانده شده 1909 آخرین ویرایش در دوشنبه, 25 ارديبهشت 1396 ساعت 03:05

پنل واحد من

اطلاعیه و فراخوان ها

  • فراخوان قدم به دنیای انیمیشن سازی و بازی سازی
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری کرمانشاه با همکاری شرکت سانا صنعت ماندگار برگزار می‌کند؛ نخستین…
  • 1- معرفی جشنواره جشنواره نوآوری در گردشگری استان کلیه زمینه‌های مرتبط با گردشگری اعم از بوم گردی، گردشگری سلامت، گردشگری…
  • به اطلاع شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه می رساند اتاق بازرگانی استان…
  • مرکز رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برگزار می کند؛ کارگاه آنچه در دنیای گیم…

دستاوردها و افتخارات پارک

دستاوردها و افتخارات پارک